KOMBO EXCLUSIVE
BUKU RIZAL RASHID!

Join ‘Telegram Channel’ sekarang untuk tidak terlepas info penting & pengumuman pelancaran promosi Kombo ini. Link jualan juga akan diberikan didalam channel Telegram ini.

Jualan akan dibuka pada hari Rabu, 29 Julai 2020 pada jam 11.00 pagi. Jualan akan dibuka selama 12 Jam sahaja. Join ‘Telegram Channel‘ kami untuk tidak terlepas promosi hebat ini.

 • 00Hari
 • 00Jam
 • 00Minit
 • 00Saat

Pembeli pertama yang mendapatkan kombo buku sempena promosi #KorbanDemiIlmu ini akan membawa pulang koleksi 5 buah DVD Komunikasi Rizal Rashid secara PERCUMA!

Jualan akan dibuka dalam masa..

 • 00Hari
 • 00Jam
 • 00Minit
 • 00Saat

123 TIPS KOMUNIKASI BERPENGARUH

Didalam buku ini, anda bakal faham dan kuasai 123 tips komunikasi yang ringkas dan padat serta mudah di aplikasikan. Ilmu-ilmu hasil dapatan sepanjang belajar bersama ramai guru-guru komunikasi dalam dan luar negara.

Antara perkongsian menarik dalam buku ini ialah tentang teknik komunikasi hebat. Bagaimana menjadi komunikator yang hebat dan berpengaruh, dan kisah-kisah storytelling komunikasi yang menarik untuk anda baca.

Anda juga akan pelajari ilmu untuk boost confidence. Best dan sangat premium ilmu-ilmu dalam buku ini yang bakal anda kuasai dan pelajari. Ilmu-ilmu ini saya garabkan dalam buku ini dan semoga ianya memberi banyak manfaat kepada anda yang membacanya.

Buku ini telah melalui cetakan kedua. Semasa cetakan pertama yang lepas, Jualan sangat mengalakkan Alhamdulillah

0
naskah telah terjual!

THE ART OF BUILDING RAPPORT

Ini ialah buku kedua keluaran Saya. Didalam buku ini, anda bakal faham dan kuasai satu teknik atau satu seni yang sangat penting dalam komunikasi iaitu ‘Rapport‘. Teknik & contoh yang dikongsikan dalam buku ini  juga ialah hasil pengalaman saya sendiri.

Saya dah cuba semua teknik yang saya ajar dan memang best & menjadi. Saya berikan juga contoh-contoh bagaimana anda nak buat dan lakukan. Serius best!

Ada student saya pernah kupas video Ustaz Ebit Liew tentang bagaimana beliau gunakan teknik-teknik rapport yang ada dalam buku saya ini yang mana Ustaz Ebit Liew telah gunakan hingga audiens/viewer atau orang yang dibantu rasa best dan seronok dengan Ustaz.

Apabila kita dapat membina rapport dengan baik, ini akan membuatkan orang suka dan seronok dengan anda.

Buku ini sudah masuk cetakan ketiga dan untuk new updates ini (cetakan ketiga) saya letakkan juga video saya (anda hanya scan QR code sahaja nanti) dan saya akan berikan video penerangan tentang setiap teknik dalam bentuk video untuk memudahkan anda faham.

0
naskah telah terjual!

Komen dari pembeli-pembeli yang telah membaca buku-buku saya.

Buku paling penting untuk saya. (The Arts Of Building Rapport)

Mohd Amirul Aizad

Saya dah grab buku sifu.. Memang terbaik sangat berguna pada saya yang lemah komunikasi. tq tuan Rizal Rashid

Mira Wulan

Siapa Rizal Rashid?

As Seen On

Mohd Rizal Bin Abd Rashid Merupakan Seorang Jurulatih Bertauliah Daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) Dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.

Beliau Mempunyai Kepakaran Dalam Komunikasi Berpengaruh Dan Telah Mengendalikan Banyak Bengkel Serta Seminar Serta Melatih Ribuan Bisnes Owner, Usahawan Dan Professional Dalam Dan Luar Negara Fokus Kepada Komunikasi Berpengaruh Dan Body Language.

Beliau Merupakan Anak Malaysia Pertama Yang Bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau Bertalaqqi Secara Berdepan Dan One To One Untuk Menyedut Segala Ilmu #Worldclass Untuk Dikongsikan Kepada Seluruh Rakyat Malaysia. Hasil Dari Berguru Dengan Ramai Individu Ternama Dalam Komunikasi Serta Pengalaman Yang Luas, Beliau Adunkan Dan Berjaya Memformulasikan Modul Dan Membina Teknologi Komunikasi Berpengaruh Pertama Di Malaysia Untuk Sesiapa Sahaja Yang Mahukan Kejayaan. Beliau Percaya, ‘Success Led By The Power Of Communication’

Beliau Merupakan Founder Dan Pengasas Bagi Seminar Komunikasi Terbesar Di Malaysia Iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ Yang Membariskan Ramai Speaker-Speaker Hebat Seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal Dan Ramai Lagi.

Sekarang beliau sedang menghostkan rancangan LIVE ‘Bicara Inspirasi’ yang bersiaran di Facebook dan Youtube bersama ramai tetamu jemputan seperti Ustaz Zul Ramli, Mr Kokom, Bro Amin Idris, Tuan Hj Asri dan ramai lagi.

Jualan Buku Kombo Rizal Rashid

#Korban Demi Ilmu
RM 68.90 RM 49.90 / 1 set kombo
 • 1 buah buku '123 Tips Komunikasi Berpengaruh' (RM29.90)
 • 1 buah buku 'The Arts of building Rapport' (RM29.90)
 • Penghantaran Percuma (RM10++)
 • Exclusive Sign Rizal Rashid
 • 1 set DVD Rizal Rashid bernilai RM995 (orang pertama mendaftar)

NOTA PENTING

Ini ialah promosi istimewa dari saya. 2 Buah buku ini harga asal untuk senaskah ialah RM29.90 x 2 buah. Untuk penghantaran pula harganya ialah sekitar RM10++ dan menjadikan total RM69++ tapi khas untuk anda sempena Raya Haji ini, kami tawarkan pada harga cuma RM49.90 sahaja. Sangat berpatutan dan berbaloi. Join ‘Telegram Channel’ dulu supaya anda tak terlepas info-info penting tentang promosi ini.

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi Team saya ditalian 019 857 600 atau 0112 600 0112. Terima Kasih