Jualan telah pun TAMAT!
Terima kasih kepada yang membeli. Yang terlepas, isikan maklumat anda dibawah.
Kami akan maklumkan sekiranya kami buka jualan untuk produk-produk Rizal Rashid.







Pelajari ilmu komunikasi berpengaruh DENGAN LEBIH MUDAH MELALUI VIDEO 'LIVE EVENT RECORDING' RIZAL RASHID!​

‘Live Recording’ berdurasi lebih 6 JAM dan penuh dengan strategi dan teknik membina konfiden diri dalam berkomunikasi.
PEMBELIAN VIDEO ‘LIVE EVENT’ PROGRAM ‘SPEAK WITH CONFIDENCE’ BESERTA 4 BONUS ISTIMEWA BERNILAI RM2998 INI AKAN DIBUKA JUALANYA SELAMA 4 JAM SAHAJA (PELUANG TERAKHIR).
 

JUALAN AKAN DIBUKA SEMULA (PELUANG TERAKHIR) DARI (7.00 SEHINGGA 11 MALAM) INI SEMPENA ULANGTAHUN KELAHIRAN SAYA.

Berikut adalah 4 FREE GIFT dan BONUS EKSKLUSIF dan sangat LIMITED bernilai RM2998 untuk semua pembeli:

#FREE GIFT 1: EXCLUSIVE PLANNER 2020 & EXCLUSIVE PEN 

1. Planner khas yang kami design 'customs' sangat rare dan limited. Kami tak pernah buat dan jual kepada orang lain. So anda yang dapatkan 'live recording' ini akan diberikan planner khas dari kami ini secara percuma.

2. Planner exclusive ini kami tak jual dan siapa yang milikinya memang sangat beruntung dan yang paling penting insya Allah ia akan membantu anda menyusun segala gerak kerja dan aktiviti anda didalam buku planner ini

3. Pen Exclusive kami ini keluaran khas dari kami yang ditempah khas. Semua pembeli akan menerima pen exclusive ini untuk kegunaan seharian anda.

#FREE GIFT 2: ONLINE PRACTICAL SESSION (PREMIUM)

1. Ini bonus yang paling 'premium' kami tawarkan. Saya sendiri akan membantu anda memastikan sesi pembelajaran kita ini berkesan dengan 'evaluate' kebolehan anda.

2. Selepas sahaja anda menonton 'full recording' ini, kami minta anda berikan video untuk kami evaluate dan berikan 'star rating' supaya anda jelas dan memastikan anda betul-betul faham dengan strategi dan teknik yang saya sampaikan didalam video. Insya Allah saya akan cuba berikan juga 'penambah baikkan' atau komen untuk pastikan anda lebih jelas dan faham.

3. Bayangkan, diluar sana orang nak panggil saya untuk berkongsi dan berikan komen, setengah hari saja 'professional charges' saya bernilai ribuan ringgit, tapi khas untuk pembeli 'Live Recording' ini, saya berikan PERCUMA sahaja!

#FREE GIFT 3: KOLEKSI 3 EBOOK RIZAL RASHID

1. Anda juga akan mendapat 2 koleksi ebook yang saya sendiri tulis dan hasilkan untuk menambah nilai ilmu dan kefahaman kepada anda.

2. Tajuk untuk ebook - ebook ini ialah:- 'How To Build Confidence While Speaking', '5 beza cara lelaki dan wanita berkomunikasi' dan '4 cara berkomunikasi dengan orang yang sedang marah'

#FREE GIFT 4: ‘Q and A’ SESSION (LIVE ON FACEBOOK GROUP SUPPORT)

1. Selepas pembelian, anda akan diminta untuk join group Facebook Khas yang mana saya akan setkan 1 tarikh dan masa untuk kita 'Live' dan adakan sesi Soal Jawab.

2. Sesi ini sangat best kerana anda boleh tanya saya apa-apa soalan yang berkaitan dan saya akan cuba jelaskan dan fahamkan kepada anda. Insya Allah saya sangat sukakan soalan kerana soalan ialah 'gateway' to ilmu.

‘SPEAK WITH CONFIDENCE’ LIVE RECORDING
Hai, nama saya Rizal Rashid merupakan seorang jurulatih komunikasi & penulis buku yang telah melatih ramai bisnes owner, usahawan & professional diluar sana untuk ‘enhance‘ skill komunikasi mereka menjadi lebih berpengaruh dan konfiden.
rizal rashid
Saya merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Saya bertalaqqi secara berdepan dan one to one di Sri Lanka untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia. Banyak perkongsian menarik yang saya kongsikan adalah hasil ‘coaching‘ saya bersama beliau.

Setiap kali program, antara expectation, masalah atau persoalan yang ditanya oleh para peserta / audiens ialah masalah ‘konfiden‘. Mereka sangat takut dan nervous apabila diminta berucap atau bercakap dihadapan, atau berkomunikasi dengan orang yang mereka tak kenali.

Disebabkan inilah saya anjurkan program ‘Speak With Confidence‘ yang telah kami anjurkan sejak 2018 lagi. Kami dah himpunkan lebih 3000 peserta yang hadir, belajar dan dapat manfaat dari program ‘Speak With Confidence’.
Dan saya sangat yakin ramai lagi yang nak hadir dan belajar tapi masih belum berkesempatan. Oleh yang demikian, saya hasilkan ‘live recording‘ ini untuk memudahkan anda yang tidak berkesempatan untuk belajar dan hadir ke ‘live event’ yang saya anjurkan.
The best part is anda boleh ulang-ulang tonton video ‘live recording’ ini sehingga habis dan sehingga anda faham. Insya Allah memudahkan urusan anda kerana boleh ditonton di phone mahupun tablet pada bila-bila masa. Mudah kan?
Anda boleh baca dan tonton sendiri video-video dari peserta-peserta yang telah hadir dan belajar di program saya ini. Insya Allah anda juga akan dapat manfaat seperti mana mereka juga yang telah hadir dan belajar bersama saya.
6 MODUL UTAMA YANG ANDA BAKAL PELAJARI DI DALAM ‘LIVE RECORDING’ INI

MODUL #1 – NERVOUS CONTROLLER TECHNIQUE

 

Mengawal GUGUP dan membina KEYAKINAN melalui teknik dan tips yang sangat efektif! Antara ‘CORE’ module dalam program ini. Insya Allah habis je modul ini, terus berani dan konfident! ilmu yang akan meningkat kredibiliti anda apabila berkomunikasi.

 

MODUL #2 – AUDIENS ANALYSIS GUIDE

Menjadi ‘BOMOH’ dengan mendalami teknik ‘faham’ dengan siapa anda bercakap. Dengan ilmu ini, anda boleh berkomunikasi dengan lebih yakin dan ‘CONVINCING‘. Anda akan belajar untuk memahami ‘hasrat’ orang yang anda berkomunikasi supaya mereka rasa selesa dengan anda!

MODUL #3 – IDEA & POINT OPTIMIZATION

Menghadam teknik susun ‘idea’ supaya komunikasi kita lebih teratur. Bila anda bercakap dgn ber’struktur’, tidak lah anda akan ‘lost idea’ atau gagap bila anda mahir menstukturkan mesej atau idea anda! yang paling penting, ini akan bantu anda kelihatan ‘berkredibiliti’ di depan audiens anda.

MODUL #4 – SCRIPT HOOK TV TECHNIQUE

SKRIP asas komunikasi yang sangat VALUABLE! Jika anda aplikasi ilmu ini dengan baik, insya Allah selepas ini anda akan kelihatan lebih trusted dan apabila anda bercakap je orang akan ‘wow!’. Jika keluar TV atau Radio secara live sekalipun skrip ini boleh digunapakai. Impak dia? Insya Allah memang A++

MODUL #5 – 7 WONDERFUL LANGUAGE TRICK TECHNIQUE

7 GAYA BAHASA yang bakal anda pelajari ini nanti memang ilmu MAHAL! Dengan ketahui gaya Bahasa ini, anda akan dapat kenal pasti kesilapan dan kesalahan yang pernah anda lakukan ketika berkomunikasi sebelum ini. Anda tinggal balik, ubah dan cuba praktikkan bersama team dan staff anda, insya Allah komunikasi anda akan jadi lebih harmoni

MODUL #6 – IMPORTANT COMMUNICATION PROCESS

Anda tahu ‘proses komunikasi’ insya Allah anda akan dapat menjadi komunikator yang baik. Kemahiran ini sangat penting kerana jika kita faham dgn jelas, senang-senang je kita nak jadikan komunikasi efektif dan berkesan. Serious talk! Masalah ‘miscommunication’ juga dapat dielakkan jika mahir proses komunikasi

BERAPA HARGA 'LIVE RECORDING' INI?

 


Saya tak pernah jual produk digital ‘live recording‘ dan ini pertama kali KHAS sempena birthday saya.

 



Dan saya nak jual ‘special‘ untuk kali ni je, dan dengan 1 harga paling istimewa.
Saya tak ada masa nak potong-potong harga.


(Walaupun orang bayar saya minimum RM5,000 untuk sesi coaching)


Saya tak main-main bila saya cakap akan tutup jualan atau tak akan jual lagi kerana ini pun saya jual khas sempena birthday saya.


Untuk ‘Live Recording’ ini, pelaburan anda untuk belajar dengan teknik dan skill yang memang WORLD CLASS, REAL dan PROVEN ini cuma…

RM150 sahaja
(Jimat lebih RM350)

Saya akan buka semula (PELUANG TERAKHIR) jualan ‘Live Recording’ ini pada (24hb November 2019 (Ahadselama 4 jam sahaja dari pukul 7.00 sehingga 11.00 malam. Lepas itu saya akan tutup dan tak akan buka lagi!

Hours
Minutes
Seconds
Pembayaran boleh dilakukan menggunakan FPX seperti Maybank2u, Cimb Clicks dan lain-lain. Terdapat juga option pembayaran menggunkan kad kredit.
‘Live Recording’ berdurasi lebih 6 JAM dan penuh dengan strategi dan teknik membina konfiden diri dalam berkomunikasi.