planner

PLANNER 2020 LIMITED EDITION OLEH RIZAL RASHID!

BERITA BAIK! Saya nak keluarkan ‘PLANNER 2020 SPECIAL EDITION RIZAL RASHID‘ khas untuk semua follower dan pengikut setia yang sentiasa menyokong saya sejak awal lagi. Planner 2020 ini adalah sangat LIMITED dan saya tak expect nak produce banyak sebab ini sangat SPECIAL.

BERAPA BANYAK YANG ADA TU? KATA LIMITED?

YES! saya dah inform awal-awal yang Planner 2020 ini memang limited. Kami ada 70 PCS sahaja yang akan anda yang bertuah miliki. Limited kan? so kepada yang terawal, terpantas, terlaju sahaja yang akan mendapat koleksi rare dan limited dari saya ini.

TINGGAL 17 70 PCS SAHAJA LAGI

Planner 2020 Special Edition ini kami buat ‘CUSTOM DESIGN‘ yang kami buat khas, special untuk anda. Saya tak pernah keluarkan pun planner sebelum – sebelum ini. So, ini memang 1st time dan buah tangan istimewa dari saya. Koleksi rare yang anda kena miliki!

Planner 2020 Special Edition ini juga lengkap dengan ruangan KHAS untuk anda menulis segala plan dan perancangan anda sepanjang tahun di samping kalendar bulanan (Januari sehingga Disember) yang lengkap dengan cuti-cuti umum yang akan memudahkan anda untuk menyusun dan membuat sebarang keputusan sepanjang tahun 2020.

Didalam Planner 2020 ini juga terdapat tips-tips komunikasi dari saya untuk anda baca, faham dan amalkan. Insya Allah bermanfaat dan berguna untuk anda. 

APA ISTIMEWANYA JIKA ANDA DAPATKAN PLANNER 2020 INI?

Untuk 70 orang pembeli bertuah ini, saya akan ‘sign‘ – kan semua PLANNER 2020 ini khas untuk anda. Dah la special dan limited, dapat pula siap degan tandatangan dari saya. Fuhh memang berbaloi untuk anda dapatkan.

BETUL-BETUL BERBALOI INI!

ADA SPECIAL LAGI KE?

YES! mestilah ada. untuk semua pembeli (70 orang yang bertuah ni je) anda hanya perlu bayar 1 harga je iaitu Planner dan pengurusan sahaja. Postage kami BELANJA! Maksudnya, postage adalah PERCUMA dan kami hantar direct, terus ke depan pintu rumah anda. Just rilex dan tunggu je.

OK, CONFIRM NAK BELI! BERAPA HARGANYA?

Ok, untuk Planner 2020 yang special dan limited ni, ada 70 orang bertuah je yang akan dapat beli dan miliki planner special ini, dan siap kami berikan tandatangan Rizal Rashid sekali sebelum kami pos. so harga yang kami tawarkan, bukan RM100, bukan juga RM80..

Untuk Planner 2020 ini kami nak berikan harga special dan istimewa, 1st time Rizal Rashid keluarkan Planner ini so memang sangat limited dan istimewa. Harga yang kami tawarkan ialah RM45 sahaja. Tiada cas tersembunyi atau cas tambahan. Anda bayar RM45 dan anda tunggu Planner anda akan dihantar terus kepada anda. Ok?

RM45 SAHAJA UNTUK SEBUAH PLANNER 2020

(Tiada cas tersembunyi atau cas tambahan)

Planner 2020 ini akan di pos kepada anda selepas ‘Krismas’ Terima Kasih

ADA MASALAH ATAU PERTANYAAN?

Hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan Kami (Che Lin) ditalian 019 885 7600 atau 0112 600 0112