PENDAFTARAN DIBUKA! KHAS UNTUK 30 ORANG PESERTA TERAWAL SAHAJA!

Tinggal 30 2 orang peserta sahaja lagi!

PROGRAM AKAN BERLANGSUNG DALAM
Days
Hours
Minutes
Seconds
train world class speaker

PROGRAM ‘TRAIN WORLD CLASS SPEAKER’ PROGRAM PERTAMA KALI #1ST TIME KAMI ANJURKAN DAN ANDA BAKAL BELAJAR SEGALA SKILL, TEKNIK, TEKNOLOGI DAN STRATEGI MENJADI TRAINER / SPEAKER MAHUPUN PENDIDIK YANG ‘WORLD CLASS‘.

10, 11 dan 12 Januari 2020
AUDITORIUM Tekun Nasional, Bandar Tasik Selatan Kuala Lumpur.
8.30 PAGI – 5.30 Petang

PERHATIAN! anda seorang trainer / speaker / pendidik  atau orang yang biasa menyampaikan ilmu dihadapan? Anda kena baca sehingga habis!

KAMI DEDAHKAN SEGALA TEKNOLOGI & STRATEGI YANG TERBUKTI ‘PROVEN‘ DAN MEMBERI IMPAK! DISAMPING ILMU-ILMU WORLD CLASS YANG SAYA DAPAT BELAJAR DIRECT DARI JUARA DUNIA PUBLIC SPEAKING 2014, MR DANANJAYA. BANYAK STRATEGI DAN ILMU YANG SAYA TAK PERNAH SHARE DIMANA-MANA SEBELUM INI AKAN SAYA BONGKARKAN SEPENUHNYA SELAMA PROGRAM 3 HARI INI!

4 OBJEKTIF UTAMA PROGRAM INI

Be a World Class Speaker

Dalam program ini peserta akan didedahkan dengan teknik dan kaedah presentation gaya world class speaker.

High impact module

Peserta akan dapat membina modul yang memberikan kesan kepada bakal peserta yang hadir ke training anda.

High value speaker

Peserta akan dapat mendalami kaedah bagaimana menjadi speaker / trainer yang mempunyai nilai yang tinggi

Expensive presentation

Peserta juga dapat mempraktikkan bagaimana untuk membuat presentation yang exclusive dan bernilai tinggi untuk dijual

SEBELUM ITU, ANDA KENA TAHU 10 MASALAH YANG BIASA DIALAMI SPEAKER / TRAINER

APA YANG BAKAL ANDA DAPAT SETELAH MENGHADIRI PROGRAM INI

SIAPAKAH RIZAL RASHID?

rizal rashid
Mohd Rizal Bin Abd Rashid merupakan seorang jurulatih bertauliah daripada Perbadanan Sumber Manusia Berhad (PSMB) dan Badan Nasional Sertifikasi Profesi (BNSP) Indonesia.
Beliau mempunyai kepakaran dalam komunikasi berpengaruh dan telah mengendalikan banyak bengkel serta seminar serta melatih ribuan bisnes owner, usahawan dan professional dalam dan luar negara fokus kepada komunikasi berpengaruh dan body language.
Beliau merupakan anak Malaysia pertama yang bermentorkan Juara Dunia Public Speaking 2014, Dananjaya J. Hettiarachci. Beliau bertalaqqi secara berdepan dan one to one untuk menyedut segala ilmu #WORLDCLASS untuk dikongsikan kepada seluruh rakyat Malaysia. Hasil dari berguru dengan ramai individu ternama dalam komunikasi serta pengalaman yang luas, beliau adunkan dan berjaya memformulasikan modul dan membina teknologi komunikasi berpengaruh pertama di Malaysia untuk sesiapa sahaja yang mahukan kejayaan. Beliau percaya, ‘success led by the power of communication’
Beliau merupakan founder dan pengasas bagi seminar komunikasi terbesar di Malaysia iaitu ‘Seminar Now Everyone Can Speak’ yang membariskan ramai speaker-speaker hebat seperti Datuk Aznil Hj Nawawi, Harith Iskander, Ustaz Don Daniyal dan ramai lagi.

AS SEEN ON

LIHAT SENDIRI ANAK MURID RIZAL RASHID YANG TELAH DIBANTU!

Tuan Abdul Basit merupakan seorang speaker yang sangat dikenali dalam pembangunan organisasi. Merupakan anak didik Rizal Rashid sejak awal beliau terlibat secara serius dalam bidang latihan dan pembangunan. Alhamdulillah kini menjadi seorang speaker yang sangat dikenali dengan teknik dan cara penyampaian beliau yang sangat menarik dan telah menarik ribuan peserta hadir dan belajar ke program beliau.

Seorang Trainer dan juga jurulatih fitness yang telah membantu ramai orang untuk mendapatkan berat badan yang ideal. Selalu dijemput menyampaikan talk dalam topik kesihatan di agensi – agensi kerajaan dan swasta. Skills dan kepakaran Coach Shah memang terbukti dan apabila beliau menyampikan dengan teknik yang betul insya Allah audiens akan dapat dan lebih faham.

Seorang trainer yang dikenali sebagai ‘Sifu KBAT’ yang selalu hadir dan membantu pelajar-pelajar memahami konsep ‘KBAT’ itu sendiri. Beliau hadir dan belajar bersama Rizal Rashid untuk memastikan skill beliau meningkat dan dapat menyampaikan ilmu dengan lebih baik dan akhirnya mudah untuk para pelajar faham segala penyampaian beliau.

Dan ramai lagi yang telah Rizal Rashid bantu dengan teknologi, skills dan strategi yang akan menjadikan anda speaker / trainer yang berkredibiliti tinggi dan disengani.

BERAPA NILAI INVESTMENT KE PROGRAM INI?

Program ini direka khas untuk bantu Trainer/Speaker atau siapa yang selalu berucap, menyampaikan ilmu dihadapan. Modul dan teknologinya disusun dengan tenik dan strategi yang terbukti berkesan dengan real ‘case study‘ dan bukan teori semata-mata.

Dengan segala pengalaman sendiri, pengalaman berguru dan perubahan & improvement dari ramai student-student saya, memang nilai program ini sangat tinggi nilainya di samping bonus-bonus tambahan yang bakal anda perolehi. Serius saya jual RM2445.00 untuk 1pax

Tapi kami tak bercadang nak berikan nilai tersebut, selepas berbincang, kami buka tawaran untuk ke program ini dengan nilai RM1467.00 sahaja untuk seorang selama 3 hari yang padat!

RM1467.00 (1pax) untuk 3 hari.

3 hari yang padat + Sarapan Pagi disediakan untuk yang terawal + Sesi Khas bersama Rizal Rashid

Nak dapatkan info lanjut dan promosi-promosi hebat tentang program ini? Isikan dengan lengkap maklumat dibawah.
untuk maklumat lanjut, hubungi team saya ditalian berikut:-

CikPuan Rozlinita 019 885 7600 | 0112 600 0112